U bent op zoek*naar aanpakkers.#Aangenaam! Wij zijn APPART,*het ‘no-nonsense’ reclamebureau.
  Aangenaam! Wij zijn APPART,
  het ‘no-nonsense’ reclamebureau.
  Bijzonder*Goede*Reclame. #Helder. Daar hoeven we*niets aan toe te voegen.
  Helder. Daar hoeven we
  niets aan toe te voegen.
  Goed werk leveren.* Dat is wat we doen.#APPART begeleid vanaf*het eerste moment tot het eindresultaat.
  APPART begeleid vanaf
  het eerste moment tot het eindresultaat.

  Servicegericht en sprankelend

  U werkt met een enthousiast, betrokken en inspirerend bureau. Aan het roer van Appart Studio staan twee sprankelende persoonlijkheden: Saskia en Esther.

  De persoonlijke & creatieve aanpak van een klein bureau; dat is waar onze klanten ons om waarderen.

  Saskia Kamp

  Kan allereerst goed luisteren. Met haar bespreekt u namelijk uw wensen, bedrijfsdoelstellingen en ambities.

  Eenmaal aan de slag, begeleidt Saskia het totale communicatieproces. Van begin tot eind. En altijd met een scherp oog voor voortgang en kwaliteit. Naast ‘luistervink’, bedenker, adviseur en regievoerder neemt Saskia regelmatig zelf de fotocamera ter hand om uw beeldboodschap krachtig neer te zetten.

  Esther Tuijtel

  Ontwikkelt vanuit strategie en concept relevante en onderscheidende vormgeving. Esther staat garant voor een verfrissende grafische vertaling van uw boodschap en zet daarmee uw doelgroepen in beweging.

  Vanuit haar eigen ontwerpvisie ideeën visueel maken met effectieve creativiteit, dat is wat ze doet. Haar ontwerpen zijn onderscheidend, origineel, functioneel en helemaal áf. In concept, typografie en in beeld.

  Ervaren en erkend

  Met ruim tien jaar ervaring kennen we alle kneepjes van ons vak. Zeker zo belangrijk is dat we doeltreffend inspelen op uw wensen. Waarbij we nooit uw doelstellingen uit het oog verliezen. Mooie doeltreffende ‘communicatiedingen’ maken voor een redelijke prijs; dat is wat we doen. Dat we daar in slagen, bevestigen onze klanten.

  Sterk in stijlen

  Elk bedrijf, merk of product heeft een eigen stijl en cultuur. Wij laten dat terugkomen in uw uitingen, zodat u onderscheidend bent u uw doelgroep(en) zich direct met uw merk, bedrijf of product kunnen identificeren.

  Herkenbare herhaling

  De kracht van een eigen stijl, uw huisstijl, zit voor een groot deel in de consequente toepassing ervan. Ook daarbij kunnen we u goed ondersteunen. We bewaken voor verschillende bedrijven de huisstijl. Zodat alle uitingen dezelfde uitstraling hebben en de herkenning ervan snel groeit.

  Heeft u interesse in een persoonlijke kennismaking, heeft u een vraag of wilt u nadere informatie? Vul het antwoordformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  verschoorreizen
  copier_algemeen_pms
  rabobank
  Logo-Werkendam
  Advizo_logo
  SMYLER_logo_pms

  APPART
  Binnendamseweg 12
  3381 GC Giessenburg

  E-mail: info@appartreclame.nl

  Privacyverklaring Algemene voorwaarden


  Mobiel Saskia: 06 48 08 24 31Twitter SaskiaLinkedIn Saskia
  Mobiel Esther: 06 22 49 34 82Twitter EstherLinkedIn Esther

  Kvk nr.: 18091287
  BTW nr.: NL818658939B01

  logo-white