U bent op zoek*naar aanpakkers.#Aangenaam! Wij zijn APPART,*het ‘no-nonsense’ reclamebureau.
Aangenaam! Wij zijn APPART,
het ‘no-nonsense’ reclamebureau.
Bijzonder*Goede*Reclame. #Helder. Daar hoeven we*niets aan toe te voegen.
Helder. Daar hoeven we
niets aan toe te voegen.
Goed werk leveren.* Dat is wat we doen.#APPART begeleid vanaf*het eerste moment tot het eindresultaat.
APPART begeleid vanaf
het eerste moment tot het eindresultaat.

Tevreden en trouw

Van blije klanten worden we zelf ook blij. En blij zijn we altijd. En trots, op het feit dat onze klanten tevreden zijn over ons werk en bij ons terugkomen met vervolgopdrachten. Zo werken we het liefst, in een langdurige samenwerking.

Opdrachtgevers over ons
Niemand kan beter vertellen over de kwaliteit van ons werk dan onze klanten. Wilt u uw ervaring met APPART ook delen op deze plek?
Mail ons dan even.

APPART betekent veel voor Boll Engineering. Onze nieuwe huisstijl, het logo en de website zijn door APPART ontworpen. Het frisse, blauwe logo met de karakteristieke vierkantjes heeft inmiddels een niet te verbreken band met ons bedrijf. We zijn erg tevreden met de service en klantgerichtheid!

Erwin Scherff | Boll Engineering Ga naar project

Met succes heeft APPART de huisstijl van de gemeente opgefrist en sindsdien bewaken ze die zeer adequaat. Nieuwe uitingen zijn fris en verrassend, terwijl ze altijd weer duidelijk passen in het palet van de huisstijl. Fijn is dat ze hun afspraken nakomen, snel werken en de kwaliteit leveren waar de gemeente zeer over te spreken is.

Claran Wielenga | Gemeente Woudrichem Ga naar project

De dames staan bol van leuke ideeën maar spelen ook erg goed in op de wensen van de klant. Een logo ontwerpen passend bij een bestaande huisstijl of meedenken voor een geschikte gadget die aanspreekt bij de doelgroep; geen probleem. Wij zijn erg blij met het nieuwe logo en drukwerk voor Muziekwijzer Altena en zijn er van overtuigd hiermee de herkenbaarheid te kunnen vergroten.

Jacqueline Frenken | CultuurPuntAltena


Ga naar project

In 2011 gaf APPART onze afvalkalender een frisse nieuwe look. In de jaren daarna volgden afvalspecials, de folder voor ons afvalproject op scholen en advertenteis. Elke keer weer met mooie resultaten. In 2016 hadden we een speciaal project; alle huishoudens kregen een speciaal ontworpen boodschappentas, met daarin de afvalspecial voor 2017. Daar hebben we veel positieve reacties op gehad.

Koen Lemmens | Gemeente Werkendam
Ga naar project

Bij de start van mijn onderneming heeft APPART het logo, de hele huisstijl, de bedrijfsfolder en de autobelettering ontworpen. Op een enorm professionele manier, van concept tot definitieve uitstraling! Enorm veel complimenten voor de deskundigheid en professionaliteit van APPART.

Francisca M. Staleman | Coachend Paard Ga naar project

Heeft u interesse in een persoonlijke kennismaking, heeft u een vraag of wilt u nadere informatie? Vul het antwoordformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

verschoorreizen
rabobank
SMYLER
vannoordenne
woudrichem
werkendam

APPART
Binnendamseweg 12
3381 GC Giessenburg

Tel.: 0184 - 63 44 79
E-mail: info@appartreclame.nl

Privacyverklaring Algemene voorwaarden


Mobiel Saskia: 06 48 08 24 31Twitter SaskiaLinkedIn Saskia
Mobiel Esther: 06 22 49 34 82Twitter EstherLinkedIn Esther

Kvk nr.: 18091287
BTW nr.: NL818658939B01